Stötdämpare till Bmw X5

Välj ditt fordon

Sök via fordon

Välj modellen på din X5
Välj motorn på din X5
  Välj din bil  
eller

Sök via registreringsnummer

främre stötdämpare

De främre stötdämparna till X5 måste alltid köpas och bytas i par.

Mister-Auto erbjuder dig stötdämpare av kända märken som KYB, MONROE och SACHS, men vid varje köp måste du lägga 2 av dem i din varukorg. Varför ? För att inte destabilisera din Bmw X5.

Om en stötdämpare är ur funktion är det stor risk att dess granne är i samma skick. Främre stötdämpare som börjar bli uttjänta är farliga eftersom bilens grepp inte är tillräckligt bra och eftersom väghållningen i kurvor, vid regn eller inbromsning blir kraftigt försämrad. Uttjänta stötdämpare undersöks med bilen parkerad på en plan yta. Ett oljeläckage eller ett onormalt eller oregelbundet slitage på däcken är en bra indikation på utslitna stötdämpare.

Om du trycker ner och släpper fronten på din X5 och då märker att bilen "studsar tillbaka" (svajande rörelse), är sannolikheten stor att de främre stötdämparna på din Bmw X5 bör bytas ut. Tänk på att kontrollera dina stötdämpare efter varje 20 000 km och att byta ut dem i genomsnitt efter varje 80 000 till 100 000 km.

För att enklast bestämma referenserna för de stötdämpare som passar din X5, ska du välja exakt modell och motorisering för din Bmw X5 i vårt väljverktyg.